9e editie nacht van de mode in modekwartier in het teken van “words”

Op zaterdagavond 10 juni 2017 openen ontwerpers en ondernemers van het Arnhemse Modekwartier traditiegetrouw tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers voor iedereen die van mode en design houdt.

Nacht van de Mode vindt plaats tijdens Fashion Design Festival Arnhem en biedt een kijkje in de keuken van ontwerpers. Het is dé gelegenheid om je onder te dompelen in een warm bad van passie en vakmanschap. Wat drijft ontwerpers? Welke materialen kiezen ze en waarom? Hoe ontwikkelen ze hun ideeën en wat maken ze precies?

Dit jaar draait alles tijdens ‘de Nacht’ om het thema "Words, a graphic journey in black and white". Dit vormt de zwart-witte draad in het hele Modekwartier. Volg de verbindende lijn in de etalages van de winkels, de aankleding van de straat en de theateracts.

De opening van “Words” vindt om 19:00 u plaats op het Kapelplein, halverwege de Klarendalseweg. Geheel in het teken van het thema zullen dichters, gekleed in ontwerpen van ontwerpster Mirte Engelhard, een performance houden. Tevens zal er een verrassende presentatie van de mode-ontwerpers te zien zijn.

Het Modekwartier is een broedplaats voor mode- en designtalenten. Aanstormend talent, gevestigde namen, trendsetters, ambachtsmensen: zij vormen het kloppend hart van deze dynamische wijk. De cafés en restaurants in het Modekwartier behoren tot de belangrijkste hotspots van Arnhem.

Zaterdag 10 juni 2017
Tijd: 19 uur
Prijs: gratis
Locatie het Kapelplein, halverwege de Klarendalseweg

www.nachtvandemode.com en www.modekwartier.nl