Eigen! Arnhem bericht op journalistiek niveau over kunst, cultuur, lifestyle en ondernemen in Arnhem en omstreken.

Historie
Kwaliteit maakt het verschil en dat is het principe van waaruit dit bewaarmagazine al sinds 2007 gemaakt wordt. In de afgelopen 11 jaar groeide deze fysieke titel uit tot een multimediaal platform voor nieuws, lifestyle- en ondernemerschap in Arnhem en omstreken.

Doelgroep
Interessant aan eigen! is dat, door de toegankelijke onderwerpen die aan de orde komen, de kans groot is dat een uiting gezien wordt door inwoners, forensen, toeristen, ondernemers (in hun thuisomgeving!) vanaf 25 jaar en instellingen uit het midden- hoogsegment in Arnhem en omstreken. Een lezerspubliek dat ervaart dat een kwalitatieve levensstijl in hun eigen omgeving bereikbaar is. Bovendien heeft het bewaarmagazine, door zijn lange houdbaarheid en hoge leesfrequentie per exemplaar, een optimaal bereik.

Verspreiding
Verspreiding geschiedt via leestafels, wachtkamers, controlled circulation op basis van een KVK bestand, adverterende bedrijven, losse verkoop in de betere boek- en tijdschriftenhandel en is online te lezen als eMagazine. Daarnaast wordt er, binnen de houdbaarheid, gratis verspreid op gelegenheden die aansluiten bij de doelgroep.

Verspreidingsgebied
Het bewaarmagazine verschijnt in een basisoplage van 10.000 exemplaren in de plaatsen Arnhem, Doorwerth, Driel, Duiven, Elst, Heelsum, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp en Westervoort.

Verschijningsdata 2018: 29 maart, 5 juli (pocket) en 25 oktober.

Deadlines: 16 maart, 15 juni en 12 oktober 2018

Tarieven 2018:
(tariefkaart is downloadbaar)

Afmetingen (print):
2/1 pagina 320 x 240 mm (exclusief 3 mm overlap rondom)
1/1 pagina 160 x 240 mm (exclusief 3 mm overlap rondom)
1/2 pagina liggend 140 x 110 mm
1/4 en 1/6 pagina los tekst- en beeldmateriaal

Specs:
Aanlevering advertentiemateriaal in certified PDF formaat. Wij werken met: InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat en MsWord. Bij het niet compleet aanleveren van materiaal worden productiekosten in rekening gebracht, hiervoor krijgt u vooraf een prijsopgave.

Online:
Redactie banner 650 x 120 en/of sidebarbanner 270 x 270 pixels in gif, animated gif of jpg formaat.

Aanleveradres:
pascal@eigenarnhem.nl


Pocketeditie

De eerste pocket editie verscheen in 2014. Dit nummer heeft een hoog ‘eropuit-gehalte’, is overal gratis verkrijgbaar en is direct herkenbaar aan de typische eigen-vormgeving en -uitstraling. Op veler verzoek verschijnt deze, deze zomer opnieuw.

De inhoud bestaat uit handige overzichten van onder andere kunst- en cultuurinstellingen, een evenementenagenda, bijzondere winkels, de beste gelegenheden om te eten, drinken & slapen, geheimtipps en nieuwswaardigheden. Alle onderwerpen zijn gerubriceerd en makkelijk te vinden door middel van gekleurde tabs. Ook in 2018 zal de pocketversie overal gratis verkrijgbaar zijn.

Meedoen in deze in een hoge oplage uit te geven editie kan al vanaf € 195,00. U kunt uw eigen plek reserveren tot vrijdag 15 juni aanstaande.

Tarief 2018:

Afmetingen advertentie:
2/1 pagina aflopend 210x148 mm (+ 3 mm rondom)
1/1 pagina aflopend 105x148 mm (+ 3 mm rondom)
1/2 pagina liggend los tekst en beeldmateriaal

Aantal woorden advertorials voor 2/1, 1/1 pagina en 1/2 pagina respectievelijk 85-100 en 35-50 woorden (600 en 350 tekens) met (liggend) beeldmateriaal.

Hebt u interesse of vragen, dan mag u altijd bellen of mailen.