demo dagen eind van 2017 bij baptist arnhem

Op de derde zaterdag van november en de eerste zaterdag in december demonstreren leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten en technieken.

Zaterdag 18 november
Festool en Mafell demonstreren hun elektrische gereedschappen. Vers-Hout.nl vertelt alles over hun cursussen met groen hout. Studio Mooibos maakt prachtige houten sieraden en Alexander van den Hoven komt zilversmeden. Jan van Harskamp van Houterij de Specht laat u alles zien over houtsnijden en de cursussen die hij hierin geeft. En ook Dick Dorshorst komt zijn beeldhouwkunsten demonstreren.

Zaterdag 2 december
Tormek demonstreert het beroemde natslijpsysteem. Craig Heffren van Record Power (UK) legt alles uit over hun houtbewerkingsmachines. Francis Taqc vertelt u alles over de innovatieve Zebrano houtdraaibanken. Osmo, fabrikant van houtveredelingsproducten is ook vertegenwoordigd. Katinka Waelbers van Atelier Glass & Art maakt o.a. kleine meesterwerkjes (netsukes) van glas en hout. Mark Steltenpool is houtdraaier en verfraait houten objecten met bliksemschichten. U ziet deze indrukwekkende technieken en meer op onze Demo Dag.

Extra workshops
Vrijdag 17 november en vrijdag 1 december zijn er extra demonstraties met Festool, Mafell, Tormek en Record Power. Bekijk www.baptist.nl/agenda en schrijf u kosteloos in.

Zaterdag 18 november en zaterdag 2 december
Tijd: 10 tot 16 uur
Prijs: gratis
Locatie: Vlamoven 32

www.baptist.nl