fiets- en scootmobieltocht in park lingezegen

Op vrijdag 23 juni 2017 organiseert de Stichting Opknappen Creanga (STOC 31) een unieke fiets- en scootmobieltocht in het Gelderse Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. De tocht kan je afleggen in jouw eigen tempo en samen met een heleboel andere leuke mensen. Deze dag wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor mensen die een stuk minder bewegingsvrijheid hebben. Als je mee wilt doen, dan kan jezelf vanaf nu inschrijven via de website.

Doel
De doelstelling van STOC is het verbeteren van de toegangsweg van een verpleeghuis in Straceni, in Moldavië. De panden van het verpleeghuis zijn nu gevestigd aan een toegangsweg die in een dusdanige staat is dat verkeer nauwelijks mogelijk is. De bewoners zijn daardoor niet in staat om de kern van het dorp te bereiken. Een bezoek aan de markt, bibliotheek en winkels en theater is niet mogelijk. De bewoners, die meestal gebruik maken van een rolstoel, zijn daardoor genoodzaakt op het terrein te verblijven.

De route
Op 23 juni rijdt je op de fiets of op een scootmobiel door een uniek gebied tussen de Gelderse steden Arnhem en Nijmegen. Park Lingezegen is een landschapspark dat volop in ontwikkeling is. De route zal  door een prachtig natuurgebied zijn. In dit gebied komen het water, de landbouw, de mensen en de cultuurhistorie samen. Dat ga je tijdens deze dag ook zeker ervaren.

Praktische informatie
De start en finish zijn bij Landerij de Park nabij het Arnhemse Schuytgraaf. We starten om 10.00 uur in de ochtend en we verwachten dat we rond 16.00 uur (na de bij de prijs inbegrepen lunch) terug zullen zijn op het startpunt. Alle praktische informatie wordt gepubliceerd op de website www.Stoc31.nu. Hier kan je jezelf ook inschrijven voor deelname. Aan deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van€ 20,- per persoon.  De volledige opbrengst zal aan het project worden besteed.

Vrijdag 23 juni 2017
Tijd: 10 uur
Prijs: € 20
Locatie: Landerij de Park, Elst

www.stoc31.nu