introdans danst de familievoorstelling so you think you can stoelendans

De stoelen vliegen en rijden in het rond: SO YOU THINK YOU CAN STOELENDANS is een programma vol inventiviteit, humor en hilariteit. De Nederlandse choreograaf David Middendorp, die met zijn werk onder meer de jury’s van America’s Got Talent en Britain’s Got Talent versteld deed staan, creëert nieuw werk voor dit programma. Daarnaast presenteert Introdans de Nederlandse première van twee opwindende ‘stoelendanschoreografieën’ van respectievelijk Alexander Ekman en Ángel Rodríguez. Mauro de Candia’s doldwaze finaleballet Purple Fools maakt deze familievoorstelling compleet.

(Rol)STOELENDANSFEEST
Tijdens het premièreweekend vindt in Arnhem e.o. het Sprookjesfestival plaats. Vanwege het 10-jarig bestaan is het thema FEEST. Reden voor Introdans en Sprookjesfestival om de handen ineen te slaan: op zaterdagavond 14 oktober kan iedereen tussen 6 en 12 jaar in de pauze mee dansen tijdens een bijzondere, korte workshop en op zondagmiddag 15 oktober van 13.30 - 14.15 uur kunnen kinderen in de kleine zaal van het Stadstheater Arnhem een feestelijke dansworkshop volgen.

Het (rol)STOELENDANSFEEST is gratis bij aankoop van een ticket voor de voorstelling en geschikt voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Iedereen is welkom. Kom je met je rolstoel, heb je moeite met horen, zien of begrijpen; het maakt niet uit. En neem dan ook je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee! Danservaring is niet vereist en speciale kleding ook niet. Ouders mogen kijken.

Aanmelden voor de workshop kan via: www.arnhemsepodia.nl

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober
Tijd: 19.30 resp. 14.30 uur
Prijs: € 17,-
Locatie: Stadstheater Arnhem

www.introdans.nl