meubelkunst en designklassiekers in modekwartier arnhem

Sinds deze maand is het Modekwartier in Arnhem een unieke winkel rijker, Mippies Interior & Styling. In de voormalige Creutzbergschool aan de Vijverlaan 30 vind je een grote collectie twintigste eeuw meubelkunst en design klassiekers.

Mippies is sinds jaar en dag het geesteskind van Mip van de Pol. Mip heeft in de afgelopen jaren met veel passie en creativiteit Mippies Interior & Styling op de kaart gezet. Met haar neus voor het vinden van de beste design meubels en unieke vondsten in combinatie met haar werk als interieur stylist duurde het niet lang voor de oude gymzaal aan de Vijverlaan werd omgebouwd tot een sfeervolle showroom vol design klassiekers.

Herinneringen creëren

‘Van jongs af aan ben ik gepassioneerd in het creëren van een beleving en herinneringen en wil ik de verhalen achter unieke interieur stukken delen met anderen. Ik creëer samen met mijn klanten een droomplek, of dit nu een huis, kantoor, restaurant of tuin is. Ik word erg gelukkig van het blij maken van mensen door het koppelen van de juiste sfeer en interieur stukken aan de juiste personen’

Naast de locatie aan de Vijverlaan in Arnhem vind je een tweede locatie van Mippies aan de Klarendalseweg in hartje Modekwartier. In de winkel aan de Klarendalseweg tref je een breed scala aan vintage meubels en accessoires.

www.mippies.com