oostpool nieuwe portrettenreeks allemaal mensen op sonsbeek theater avenue

Tijdens het jaarlijkse festival Sonsbeek Theater Avenue speelt het Arnhemse gezelschap Toneelgroep Oostpool een tweetal korte voorstellingen getiteld Allemaal Mensen #1&2 in de Stadsvilla. Artistiek directeur en regisseur Marcus Azzini toont van vrijdag 17 t/m zondag 20 augustus meerdere keren per dag de eerste twee delen van deze bijzondere reeks miniatuurportretten. ‘Een gouden formule’, aldus de Theaterkrant in een viersterrenrecensie. Tickets zijn online en op locatie te koop.

Over de kracht van verbeelding
In een spel tussen werkelijkheid en fictie tonen de voorstellingen de kracht van theater tijdens ontmoetingen van mens tot mens. Wat echt is of gespeeld, is gaandeweg niet meer te onderscheiden, maar de oprechtheid van de ontmoeting staat vast. In de eerste twee delen zijn de jonge talenten Abe Dijkman, Florian Myjer, Tim Olivier Somer en Casper Nusselder te zien. In de loop van de tijd zal Azzini steeds meer van deze theaterpareltjes aaneenrijgen om ze uiteindelijk gezamenlijk als een portrettengalerij te tonen.

Liefde=liefde
De portrettengalerij Allemaal Mensen doet een aanspraak op de verbeeldingskracht van de toeschouwer met een lach en liefdevol gevoel tot gevolg. Als je je goed voelt lach je. Zodra je gezicht zich tot een glimlach plooit maken je hersenen endorfine aan. Of die lach nu uit verbeelding of realiteit voortkomt maakt niet uit. Gevoelens van geluk kun je zelf opwekken. Theater werkt net zo, als energiegenerator.

Donderdag 17 t/m zondag 20 augustus
Tijd: zie website
Prijs: € 8,-
Locatie: Sonsbeek /Steile tuin

www.toneelgroepoostpool.nl/seizoen-2017-2018/allemaal-mensen