open dag coehoorn centraal

Het is al weer 3 jaar geleden dat in de wijk Coehoorn de leegstaande gebouwen in gebruik werden genomen als werkstudio’s voor creatieve ondernemers. Met nu zo’n 50 ondernemingen (80 ondernemers) mag Coehoorn succesvol worden genoemd. Na 3 jaar wordt het echter tijd om de deuren open te zetten om Arnhem kennis te laten maken met de ondernemers van Coehoorn.

Creatief Arnhem opent haar deuren
De open dag valt samen met Fashion + Design Festival Arnhem, een uitgebreid programma gedurende de maand juni over en door de Arnhemse fashion en designwereld. Op dezelfde dag als de open dag in Coehoorn, zullen ook talrijke ateliers en studio’s van Arnhemse mode-ontwerpers en designers te bezoeken zijn. Een dag waarop creatief Arnhem zich laat zien!

Bezoek aan de studio’s
Tussen 13 en 16 uur openen de ondernemers hun deuren. U kunt dan de studio’s bezoeken in de diverse gebouwen in de Coehoornstraat, Bergstraat en het Nieuwe Plein.

Presentatie en rondleiding
Wilt u ook meer weten over het project, het ontstaan en de toekomstplannen, dan bent u van harte welkom bij onze presentatie en rondleiding. Deze starten om 13.15 uur, 14.15 uur en 15.15 uur. De lokatie is CC3-De Coehoorn in de Coehoornstraat 17.

Feestelijke afsluiting
Vanaf 16.00 uur zal in Coehoornpark een feestelijke afsluiting voor ondernemers en bezoekers. Maak in een ontspannen sfeer kennis met de ondernemers.

Zondag 11 juni
Tijd: 13 tot 16 uur
Prijs: gratis
Locatie: Coehoornstraat, Bergstraat en het Nieuwe Plein

www.coehoorncentraal.nl