uniek arnhems culinair evenement arnhemproeft! 2017

Midden in het centrum van Arnhem, in de groene oase van het Musis Park. Het groene podium waar dit jaar weer 28 keukens uit de Arnhemse horeca zich presenteren, de mooiste en lekkerste gerechten laten proeven en de hipste drankjes schenken. Arnhem zet zichtzelf in de etalage. Je geniet samen met je gezelschap aan het water van de Lauwersgracht van optredens, verrassende drankjes, lekker eten en van elkaar, want ArnhemProeft! heeft zich ontwikkeld tot een waar trefpunt.

Dans, instrumentaal, koren, het gesproken woord, misschien wel drama, het gaat allemaal voorbijkomen en u gaat het allemaal zien. Samenwerkingen met o.a. opleiding- en kennisinstituten, zoals dansschool Versteegh en ArtEZ Academie voor beeldende kunsten Arnhem, maar ook bestaande podia als Luxor Live, zorgen voor een nieuwsgierig makende basis en aanmeldingen van andere talenten die ons podium hebben gezocht en gekregen, completeren het geheel. Verrassende flasmobs zijn er weer, maar wanneer? Ook staat er het gehele weekend een festival piano op het terrein, bechikbaar voor iedereen, laat je talent zien!

Nieuw voor ArnhemProeft! en een lang gekoesterde wens wordt ingelost: Kunst en Design laat zich zien. Zowel live als in installaties, bijvoorbeeld de schitterende kaarslampen bij de podia en de DroomBoom. Het komt allemaal uit Arnhem, er is nog veel meer, geniet ervan!

Donderdag 6 t/m zondag 9 juli
Tijd: 17 t/m 24 uur (za en zo vanaf 14 uur)
Prijs: gratis
Locatie: Lauwersgracht

www.arnhem-proeft.nl