vakantieweek zuid aan zee bij de korenmaat arnhem zuid

Ga ga jij deze zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Van 21 t/m 25 augustus is er Zuid aan Zee! In een spannende vakantieweek werken kinderen tussen 9 en 12 jaar, samen met een grote groep andere kinderen en kunstenaars, aan een bijzonder project.

Voor als je ouders niet op vakantie gaan
Zuid aan Zee is er speciaal voor kinderen tussen negen en twaalf jaar oud, van ouders die wat minder te besteden hebben. Je bent welkom de laatste week van de zomervakantie bij Stadsboerderij de Korenmaat. Zuid aan Zee staat in het teken van het ontwikkelen van talent op het gebied van kunst & techniek.

Ontwerpen voor de toekomst
In één spannende vakantieweek werk je samen met een grote groep andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project; bij Zuid aan Zee bouw jij samen met je stam in één week tijd aan een nieuwe manier van leven. Jullie gaan op zoek naar duurzame, kunstzinnige, handige en toffe oplossingen voor het toekomstige leven op aarde. We dagen jou en je stam uit om alles zelf te maken, van vrolijke volkslieden tot toffe theatershows en van werkende windmolens tot waanzinnige wateropvangsystemen. Je maakt hoe dan ook  kennis met de kracht van kunst, techniek en doe-democratie.

Wat moet je weten?
Als je meedoet kom je de hele week. We beginnen op maandagmorgen en op vrijdagavond sluiten we de week op een bijzondere manier af. Zo laten we op vrijdag aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Samen bouwen aan een eigen zelfvoorzienend paradijs, ontdekken, ervaren, leren. Samen op avontuur!

Korenmaat Rijkerswoerd
De locatie van Zuid aan Zee is Stadsboerderij de Korenmaat aan de dijk in Rijkerswoerd. Een rijke plek vol planten, dieren, fysieke mogelijkheden en goede energie.

Kunst in de Wijk
De cultuurmakelaars van Kunstbedrijf Arnhem inspireren bewoners en partners in de wijk tot artistiek uitdagende praktijken.  Zuid aan Zee is een samenwerkingsverband met o.a. KunstLAB Arnhem.

Geef je voor 7 augustus op via de website.

Maandag 21 tot vrijdag 25 augustus
Tijd: 10 uur
Prijs: gratis (voorwaarden op de website)
Locatie: Stadsboerderij de Korenmaat, Rijkerswoerd

www.kinderenaanzee.nl