Skip to main content

Thaise massage is een oud genezingssysteem dat acupressuur, Indiase Ayurvedische principes en ondersteunde yogahoudingen combineert. Thaise massage vindt zijn oorsprong in het oude Koninkrijk Thailand en wordt al meer dan 2500 jaar beoefend. Het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die harmonie creëert tussen lichaam, geest en ziel. Door de toepassing van druk op specifieke punten op het lichaam, werkt Thaise massage om het evenwicht te herstellen en ontspanning te bevorderen. Het is ook een uitstekende manier om stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en pijn te verlichten. Door het manipuleren van de spieren en zachte weefsels van het lichaam, biedt Thaise massage een ongelooflijk helende en therapeutische ervaring.

Siam Thaise Massage Arnhem

Op zoek naar een heerlijk ontspannen moment na een zware (werk)dag? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Dat kan bij Siam Thaise Massage!

Royal Thai Massage & Spa

Behoefte aan heerlijk ontspannen, fysieke ongemakken laten behandelen, of beide? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van massages. Bekijk alle behandelingen op onderstaande website.

Golden Hands World & Wellness

Traditionele Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Ook stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor u meer energie krijgt. Het verhoogt de flexibiliteit van uw lichaam.

Arnhem Thaise massage

Thaise massage is een oude helende praktijk die al eeuwenlang wordt gebruikt om mensen te helpen verlichting te vinden van lichamelijke en geestelijke stress. Deze vorm van massage is geliefd om zijn vermogen om zowel te ontspannen als het lichaam te stimuleren, maar het heeft ook veel voordelen voor de gezondheid. Door het combineren van ritmische massage, acupressuur, stretching en andere technieken, kan Thaise massage helpen om de bloedsomloop te verbeteren, stress en spanning te verminderen, het bewegingsbereik en de flexibiliteit te verbeteren, en zelfs helpen om pijn te verlichten. Hoewel het geen vervanging is voor medisch advies en behandeling, is Thaise massage een geweldige manier om te ontspannen en het algehele fysieke en mentale welzijn te bevorderen.